Mens blomsterbukettene til årets vinnere fremdeles står friske i vasen, søker vi gjennom nyutgitte bøker for å finne kandidater til Sørlandets litteraturpris 2024.

Lista under er, så langt vi har klart å spore opp, samtlige utgivelser innenfor retningslinjene vi har for agderlitteratur. Bøkene må være skrevet av forfattere som er født i Agder eller bor i Agder. Ta gjerne kontakt om du er i tvil! Vi har med spesielle temabøker med mange forfattere (som fra historielaga, musea og Agder Vitenskapsakademi), men ikke årbøker fra de samme utgiverne.

Vi er takknemlige for alle tips til bøker vi mangler. Send opplysning om forfatter/e, boktittel og forlag til tove.jeanette.kittelsen@arendal.kommune.no, og boka vil komme på lista ved neste oppdatering. Bøker utkommet etter 1. desember, og bøker som vi av en eller annen grunn ikke har fått med, blir tatt med i juryens arbeid kommende år.